Garancija kvaliteta

U vremenu gde su prisutne nesigurne internet stranice i sajtovi sumnjivog sadržaja i kvaliteta proizvoda i usluga Kupcima ONLINENAKIT.RS pružamo garanciju kvaliteta.

Garancija podrazumeva:

  • da svaki artikal sadrzi komponente navedene u opisu proizvoda
  • da su proizvodi izrađeni po pravilnoj proizvođačkoj praksi 
  • da je sprovedena kontrola ispravnosti i standarda.

Garanciji podleže svaki kupljeni proizvod ONLINENAKIT.RS shodno njegovom sadržaju ( vrste materijala od koje je izrađen ) .

Garancija na nakit od bižuterije je šest meseci.

Garancija na nakit od hirurškog čelika i poludragog kamenja je godinu dana.

Kada proizvod ne podleže garanciji:

  • ako Kupac nije Prodavcu blagovremeno u roku od 24sata po prijemu reklamirao isti ( na pr. zbog mogućeg fizičkog oštećenja ambalaže ili drugog mehaničkog ištećenja prilikom transporta koji je uredno slikao i poslao kao dokaz o oštećenom paketu na mejl office@onlinenakit.rs )
  • ako Kupac nije pravilno rukovao proizvodom shodno njegovom sastavu
  • ako se utvrdi da je na bilo koji način Kupac nenamerno oštetio makar i jedan elemenat kupljenog artikla. Za prvu opciju Prodavac snosi trošak povraćaja i zamene robe , a za sve ostale ako se utvrdi - Kupac.

Način rukovanja i svojstva:

Bižuterija je nakit sačinjen od delova metala, eko kože, razih perli ( kamen, plastika, akril, staklo i dr...). Ne preporučuje se korišćenje osobama čija koža alergijski reaguje na iste.

Ne treba je izlagati direktnoj vodi, znojenju, prskanju parfema jer metalni delovi oksidiraju ( menjaju boja i svojstva ).

Hirurški čelik je posebna legura metala koja sadrži hrom, nikl i mangan. Njegovi sastojci poboljšavaju trajnost, otpornost mehaničkom grebanju i korodiranju ). Odlikuje se velikom postojanošću za razliku od bižuterije. Najviše se koristi za pirsing tela - što govori o njegovoj bezbednosti.